Jag bakade en glutenfri rosa prinsesstårtamed vaniljkräm och björnbärssylt. Vaknade upp i en solig söndag och tog mig ut på en promenad ner mot havet med Kerstin
eftersom en av familjemedlemmarna numera helst äter veganskt ville jag prova att baka en av favorittårtorna - den klassiska prinsesstårtan helt utan ägg eller mjölk
Täck krämen med plastfolie så att folien ligger emot krämens yta. Blanda ägg och strösocker i en kastrull på medelvärme och värm till fingervarmt under omrörning
Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.