Mumma säger jag bara. Men detär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
Kavla direkt ut degen på mjölat bakbord till en rektangulär ruta. Skär snitt i rullen med jämna mellanrum och sära "flikarna" som uppstår växelvis till olika sidor
Rotfrukterna, grönsakerna och kycklingen ärsom sagt gott, men detär ändå tillbehören som gör det. Imorgon kommer jag ha med en likadan matlåda till jobblunchen, men det får bli andra tillbehör
Bild blir det imorgon och visst förstår man de som inte tycker att pölsa ser så gott ut. Ett osande hett tips från mig är att du inte lägger dig i soffan samtidigt som du sätter en kastrull med korngryn på spisen
Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått somär 7 cm i diameter. Det tar ca 5 minuter
Jag blev sååååå glad för jag har längtat efter dethär sedan jag fick det hos dom förra sommaren. Vi är lite oense om hur mycket sockerlag man ska ha i jag tycker mer och maken tycker mindre, smaken är ju som baken
Detär ju den som avgör smaken och den bör helst få puttra en stund på spisen. Det smakade gott i alla fall och Mannen bedyrade att det var hur gott som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.