Jag har de senaste två dagarna varit i Stockholm och proppat mig full med mat och godsaker och även haft teoretiskt fullspäckade konferensdagar där jag och andra sjuksköterskor fördjupat oss i sårvård
Medeltidsveckan börjar gå mot slutet, så idag var det dags att gå en promenad nere vid medeltidsmarknaden, fullt av folk som var fint utklädda och massor av roliga saker till salu
Är utbildad bagare och konditor och börjar plugga till kock i Augusti. Lidl och Rabble. I min blogg får ni läsa om alltifrån föräldraskap, mammarollen och ni får även ta del av tävlingar, recensioner och recept på alltifrån vanliga hallongrottor till Cheezeballzgratäng
Sås med smak av sommar. Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Förut har jag bara provat hjortronsås med hela bär, men den här gången tog jag mig tid att mixa och passera hjortronen
Lever med min sambo "J" i mitt gamla barndomshem "laritstorp" som vi kallar det. livsglitter för mig är allt det fina med livet, inredning, vardagslyx, blommor, men även drömmar, kreativt skapande & familjeliv
Vispa creme fraichen med elvisp för att få en trevligt fluggig konsistens. Det är en fördel att använda skivad skinka, annars är det svårt att få tillräckligt tunna bitar
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.