Behåll "toppen" på ägget till serveringen. Lillördag och full fart mot helgenigen. Nu kan det ju vara så att du förätit dig på sötsaker under påsken och inte vill se åt en godsak på bra länge, men jag tar risken och bjuder på en efterrätt idag, för ni var några stycken som ville ha receptet på desserten jag serverade på långfredagen
Ingredienser till fyllningen. Det här mina vänner är inte en marängtårta även om det i alla andras ögon kanske verkar så, nej nej nej detta är en MANÄNG tårta
Men så fick jag ju en underbar överraskning i ett litet grönt paket på posten från snälla fina Amy. En matigare köttfärssås med rejäla bitar champinjoner och paprika blev det till middag, med tagliatelle och så tomater förstås
Jag äter sex gånger om dagen – tre huvudmål och tre mellanmål. Allra godast är chokladpuddingen. ProPud är en förkortning av Protein Pudding och tillverkas av företaget Njie
Överraskningen är den smälta chokladen i mitten, så muffinsen ska helst ätas varm. Vispa i en stor skpl snabbt ihop margarin, socker, ägg, mjöl och kakaopulver med en elvisp till en slät smet
Ingredienser till fyllningen. Det här mina vänner är inte en marängtårta även om det i alla andras ögon kanske verkar så, nej nej nej detta är en MANÄNG tårta
Jag föredrar hellre torrare viner framför de med aningen sötma. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Bred ut blandningen i ett jämnt lager på plåten. Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
Spara kolakrämen i en skål , och lägg på toppingen vid servering. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.