Handleden var supersvullen och jätteond när jag vaknade, så jag gav upp. Efter röntgen visade det sig att handleden faktiskt är bruten, så det blev gips
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
När du ändå står vid spisen är mitt tips att dubbla receptet och göra storkok av det hela för att sedan frysa in till kommande dagar då du inte orkar laga mat eller t
Blanda mjöl, salt och olja i en bunke. Börja med någon minut på första sidan så att den stelnar, vänd och stek någon minut på andra sidan så att den får färg
När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili con carne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Fräs köttfärsen i olja eller smör. Krydda med salt pappar och chilin. Lägg över i en gryta. Fräs paprika som är strimlad, löken som är grovhackad och vitlöken som är pressad tills det är lite blankt
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Det är enkelt, går snabbt och är försvinnande gott. Vi äter nästan alltid quesadillas i sällskap, stående runt spisen med en iskall Corona och tillhörande lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.