Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Servera kycklingen uppskuren som på bilden tillsammans med ugnstekt potatis och/eller en bönsallad. Smula ner fetaosten i en bunke, tillsätt soltorkade tomater och basilika och arbeta samman med en gaffel
Servera kycklingen uppskuren som på bilden tillsammans med ugnstekt potatis och/eller en bönsallad. Smula ner fetaosten i en bunke, tillsätt soltorkade tomater och basilika och arbeta samman med en gaffel
Den här rätten blev nu inte hundraprocentigt "nyttig" eftersom jag inte kunde låta bli att riva över lite ost när jag stekte kycklingfiléerna färdiga i ugnen
Klickar ut röran på tallrikarna och lägger på den stekta filén. Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta
Koka upp vatten med buljongtärningar eller fond till en god kycklingbuljong (om du inte gör egen buljong från grunden förstås, men det är snudd på överkurs
Skölj bönorna noga och blanda med gurka, tomat, rödlök, persilja sirap och ättika. Hittade denna somriga rätt på nätet och den var jättegod, passar en varm sommardag då man kanske inte kräver så mycket mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.