Rödspätta i riktigt god fiskgratäng! Idag har jag äntligen testat en fiskgratäng, som jag egentligen hade tänkt laga förra veckan. Riktigt god blev den så det var helt klart värt väntan Mor-Mia´s
Gratinerad rödspätta -)Vi testade ett nytt recept med rödspätta i helgen. Välkommen tisdag och alla ni läsareHar ni bitande kall kyla Lätta och Goda recept
Rödspätta med champinjonkräm och svart kaviar ca 10 filéer av rödspätta eller annan plattfisk. ca 10 filéer av rödspätta eller annan plattfisk. 4 portioner Godis för själen
Rödspätta Florentine med pressad potatis Börja med såsen. Vispa samman grädde och mjöl i en kastrull. Låt koka upp under omrörning och sedan sjuda i 3 minuter Hemmets Journal
Prosciuttolindad mozzarella med grön sparris och tomater. Sventalienskt! I det här receptet har jag blandat italienska smaker med lite svenskt i form av grön sparris och tomater Två små kök
Panerad rödspätta med romröra Panerad rödspätta (ca 4 potioner). Panerad rödspätta (ca 4 potioner). Du behöver. 8 st spättafiléer. 2 ägg. 1 dl vetemjöl Litenyttigare
Rödspätta och Kalles kaviar i en gratäng Mer rödspätta. 600 g rödspätta. 600 g rödspätta. En fiskrätt i barnens smak som passar perfekt att starta upp veckan med Min Lilla Kokvrå
Rödspätta i ugnRödspätta fileér Champinjon creme Röd caviar Vispgrädde Salt Tillbehör. Den här fiskrätten är både god, snabblagad och enkel Mor-Mia´s
Stekt rödspätta Skölj och torka av rödspättorna med ett hushållspapper. Om huvudet sitter kvar så skär bort det. Ta också ur inälvorna Milda.se
Magisk rödspätta som förgyller en vanlig vardag Så enkelt och så gott, rödspätta fylld med stekt purjolök och en sås gjord på matlagningsgrädde och fiskfond över Min Lilla Kokvrå
Panerad rödspätta med remouladsås Hej vänner,. Idag blev det fisk som omväxling, jag är lite dålig på att äta och laga fisk, men detta blev riktigt lyckat Lottamat
Rödspätta i ugn med ris Lägg rödspättan i en ugnsfast form. ca 400 g rödspätta. ca 400 g rödspätta. Den här rätten gjorde min pappa till oss när jag var barn matalatyglare.blogg.se
Friterad rödspätta med tartarsås. Friterad rödspätta, potatispuré & en tartarsås. 4 rödspättafiléer färska (ca 150-165 gram). 4 rödspättafiléerPappakock
Rödspätta Florentine med pressad potatis Börja med såsen. Vispa samman grädde och mjöl i en kastrull. Låt koka upp under omrörning och sedan sjuda i 3 minuter Hemmets Journal
Prosciuttolindad kyckling med soltorkad tomat- och fetadipp Tillagning. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Koka 4 port gryn enligt anvisning på paketet. Spola dem sedan kalla www.tasteline.com
Frasig rödspätta med bakad purjolök, kokt potatis och brynt smör 600 g Rödspättafile. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tillbehör. Skala och koka potatisen. 3. Purjolök. Dela purjolöken på längden och skölj ordentligt MatHem
Rödspätta med dill och kaviar 800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. 800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. 800 g rödspättafiléer. 800 g rödspättafiléerJills Mat
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Rödspätta med ugnsstekt broccoli med chiliflakes Jag använde detta recept men hällde denna gång såsen över ihoprullade rödspättafilèer och lät det gå klart i ugn på 225 grader i ca 15 min Smultron och lavendel
Rödspätta i ugn med dill och gräslök Efter att ha ätit panerad rödspätta i hela mitt liv kände jag att det var dags att göra något annat med den platta fisken pamittlillasatt
Panerad rödspätta med dansk remouladsås Något som går förhållandevis fort är panerad rödspätta. Torka eventuellt av rödspättafiléerna med lite hushållspapper Matochbakverkstan
Fylld prosciuttolindad kycklingfilé Sätt ugnen på 175 grader och börja med fyllningen. Smula ner fetaosten i en bunke, tillsätt soltorkade tomater och basilika och arbeta samman med en gaffel Zeta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.