Ibland kan man bli så där vansinnigt sugen på fisk. Men vet inte riktigt vad man ska göra med den. Att serverar bästa fisksåsen till, gör ju inte saken sämre
Vanilj- och gräddkräm. När man bäddar in sig i tårta och nattjästa degar. Det bästa är att det kräver vare sig många ingredienser eller någon muskelkraft alls
Kakaon köper jag i världsbutiken som säljer ekologisk kakaoblandning från småbönder i Peru & Dominikanska republiken - den har en väldigt god smak från fruktiga och aromatiska kakaobönor
Jag fortsatte att föra korvtraditionen vidare även efter att mamma gått bort, men någon halv gris, rådjur- och älgkött har jag aldrig köpt hem, som hon gjorde
Som sagt - jag experimenterade med färskriven ingefära och rosmarin och toppade med lite flingsalt. Vidare bakade jag kakan både gluten- och mjölkfri men det går så klart att använda vanligt vetemjöl och smör om man hellre vill det
Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Om du får bröd över - frys in och tina vid nästa tillfälle. Utlovade i torsdags receptet på de baugetter jag bakade till torsdagens sopp-middag här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.