Kanske ska slå till med ännuen kräftskiva till helgen. Dennagång valdes en tomatsalsa. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Eller blir det ännuen skräll av någon okänd artist. Dennagången med biff. Som smaksättare var det senaste Årets Kock-creme fraiche med smak av karljohan, timjan och citron
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
Att jag sällan grillar kött kanske beror det på att de färdig marinerade köttbitarna i affären alltid är översaltade och många gånger bara smakar grillkrydda eller för att det tar sin lilla tid att själv förbereda en marinad som köttet får gotta till sig i
Jag kommer i alla fall att göra soppan fler gånger. Det är en god soppa, som dessutom är ännu godare dagen efter då smakerna har satt sig och balanserats
Jaha, då var det min tur att åka på en dunderförkylning. Dagens recept hittade hos Jennie och eftersom jag älskar både kyckling och sesamfrön blev jag bara tvungen att testa
Dennagången fick det bli en våningstårta eftersom den skulle räcka till många. Barbien från kungabröllopet (i ett tidigare inlägg) kom väl till pass när enliten tjej önskade sig en prinsesstårta till sin födelsedag
Första gången jag gjorde denna gjorde jag utan termometer och då blev kolasåsen väldigt, väldigt. Här kommer det andra receptet på kladdkaka, denna med jordnötter och kolasås på vilket gör att kladdkakan smakar som Snickers - mumsigt med andra ord
I söndags så skulle även Simon ha kalas och till den tårtan så skickade hans mamma en bild och undrade om jag kunde göra en liknande tårta och så här vart resultatet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.