Skicka med e-postBlogThis. Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. 2 dl hackade soltorkadetomater. Fördela kycklingkött, tomateroch örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter. 2 dl hackade soltorkadetomater
Köttet är platt fyllningen påbörjad medskinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja ochsoltorkadetomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Smaka av med salt, peppar och socker. Skiva potatisen, hacka löken och strimla tomaterna. Gjorde en grymt god potatissallad som vi åt till grillad karré och basilikasås
Smaka av med salt och peppar. Servera med valfri pasta. Idag fick det som fanns i kylen stå till tjänst och det resulterade i en god och krämig pastasås som är färdig i ett kick
Vispa ihop äggen med yoghurt och vatten, och blanda ned tillsammans med oljan. Jag hoppas att du hittat något frestande bland mina tidigare fiskrecept - tomatströmming, torskrygg med pestotäcke, gravad lax, ugnsbakad lax med Bostontäcke, örtpanerad havskatt - för idag tänkte jag i stället bjuda på något helt annat
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost medsoltorkadetomater, rökt skinkaoch cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.