Luftiga och barnsligt goda munkar gjorda på balkans vis. Du kan behålla munkarna neutrala och pudra dem med massa florsocker eller fylla dem med något gott
Idag bjuder jag på arabiska kakor med dadlar och valnötter med en touch av kardemumma. Det är en vanlig kaka i mellanöstern som man äter till Eid och till vardags
Ljuvliga munkar som smälter i munnen. Ca 3-4 dl räcker för att fylla 10 munkar generöst med fyllning. Lägg i några munkar åt gången och fritera dem på varje sida ca 2-3 minuter eller tills de fått fin färg. Ca 3-4 dl räcker för att fylla 10 munkar generöst med fyllning
En försvinnande god klassiker. Den lätta och nötaktigt söta marängen skapar en smaksynfoni tillsammans med fluffig osötad grädde och läckert syrliga vinbär, i två färger
Den här veckan var min sista arbetsvecka på kyrkogården för den här säsongen. Det känns vemodigt att ta vinteruppehåll, för jag kommer att sakna mina härliga arbetskamrater, men samtidigt ska det bli ganska skönt att ha lite ledigt nu efter att ha jobbat, i stort sett nonstop, ända sedan april
Frasiga och ljuvligt goda spanska bakverk som påminner om munkar i smaken. De friteras gyllene, doppas i kanelsocker och serveras gärna med en god dippsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.