Innanservering "trådade" jag upp köttet med en gaffel. I morse satt jag igång ett långkok, som fick stå och gotta sigi ugnen på hundra grader ända tills det var dags för middag
Sila av spadet och häll pålitevispgrädde, smaka av med salt och peppar. Förutom att det är schysst LCHF-mat är det också lätt att varierasmaksättningen – antingenmarinaden eller med hjälp av olikatillbehör
Pulled pork på fläsklägg med tomatsalsa, guacamole, gräddfil och sallad ipitabröd. Fläsklägg med marockanska kryddor serverad som pulled pork med guacamole, tomatsalsa, gräddfil och sallad i hembakat pitabröd
Det är nog min bästa doft i köket- brynt smök medvitlöki. Det här har jag provat mig fram i flera omgångar och jag måste säga att det är verkligen kanongott
Bara att blanda såsen och lägga den tillsammansmed en köttbiti en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen påmorgonkvistenpå låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem påeftermiddagen och plocka ut grytan
Pulled pork är väldigt populärt just nu men något jag sett mer och mer påsistone är pulledbeef. På morgonen satte jag igång Crockpoten och så stod den och lagade maten själv under hela dagen
Gnidin köttet både på ovan- och nedansidanmedmarinaden och lägg i en ungssäker form. Man har ju hört talas om Pulled Pork från amerika, men hade nötkött på frysen så gjorde det istället och det blev superbra
Lägg medchilin, häll på öl och whisky, lägg baconskivor överst. Pulled pork har ju blivitsupertrendigt och viville också prova på detta tillsist, inteminst för att det låter himlasmidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tillsmiddagen är färdig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.