När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
PulledChicken. För oss var det ganska enkelt svar… Pulled Pork. Men jag gillar när köttet blir så där mört så det bara faller isär… Det gjorde kycklings också fast inte alls på samma sätt som köttet gör
Den här kycklinggrytablir full av härliga smaker från Medelhavet. Jag lagade den i slow cookern, Crock Pot men den går självklart att göra ivanlig gryta på spisen
Pulled pork har jag gjort flera gånger, men förra helgen blev det Pulledchicken för första gången. Lika gott men lite mer jobb eftersom jag använde en hel majskyckling
Ja att vår premiärmiddag var pulledchicken har ni ju redan förstått, men hur det hela gicktill är ju fortfarande höljt i dunklet (säger man fortfarande så eller är det vi som är antika
I lördags bjöds våra gäster på pulledchicken. Perfekt att tillagai lergryta, sköter sig själv på låg temperatur i ugnen - och så är det galet gott och faller alla i smaken
Idag gjorde jag pulledchicken med nybakat kokosbröd, jätte gott. Tillsättpaprikapulver, cayennepeppar, färsk ingefära, spiskumin & Santa MariasChicken-steak krydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.