Pulled pork har jag gjort flera gånger, men förra helgen blev det Pulledchicken för första gången. Hacka löken och bryn den på medelvärme i en gryta tills den fått lite färg
Servera tillsammans med pitabröd, tunnbröd eller med pommes frites. Lagom klar när det börjar suga i tarmen efter mat, några av tillbehören vinner på att förberedas dagen innan andra vinner snarare på att fixas a´la minute
Häromdan gjorde jag pulled pork och bakade pitabröd. Oh jädrans så perfekt gott det blev, inte för rökigt som det annars kan bli men väldigt smakrikt och med lite sötma
Marinad till klibbig kyckling, eller sticky chicken. Att vi sen kan minnas resor vi gjort och fortsätta fara välden runt med hjälp av maten gör ju inte det hela mycket sämre
Lägg de sedan tillsammans med barbecue såsen i en slow cooker, eller i en ugnsäker gryta med lock. När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Självklart går det bra att bara ta en enda flaska av exempelvis hickory-sås, men jag tycker det blir godare att blanda samt att det inte ska bli för sött
Servera tillsammans med valfria tillbehör. Jag önskar nästan att ni kunde sträcka in handen och ta en nachos och smaka och förstå hur goda dessa var, för det går nästan inte att beskriva med ord
Rör om och servera med valfria tillbehör. En nygammal kökskompis har hittat hem till vårt kök och än så länge är vi fortfarande vänner med varandra, vi tre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.