Innan vi åkte iväg gjorde jag en grym pulledporkburgermed ägg. Sen fyllde jag dem med uppvispat creme fraiche som dressing och på bröden,riven vitkål, riven ost, stekt ägg, pulledpork, smörstekta majskorn med lite salt på, stekt paprika och tomat
Pulledpork görs vanligtvis på FLÄSKkött men då jag bunkrat upp med NÖTbog i kylskåpet bestämde vi att använda det istället, det är ett mycket magrare kött – vilket gör att det lätt blir torrt
Ett nytt annolunda recept på "pulledpork", fast denna gång med kryddor ifrån det asiatiska köket. Koka upp valfria grönsaker i lättsaltat vatten och blanda med nudlarna
Jag har ännu inte tröttnat på pull of pork. Senast kombinerades köttet med nybakta frallor, jalapeños, dijonsenap, picklad rödlök, rå paprika och smörstekt svamp
Ikväll blev det en enkel middag i form av pulledporkburger, ja det låter ju kanske inte så enkelt men det var det för jag hade lite pulledpork i frysen sen förra gången jag gjorde det, smidigt
Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Förvara i burk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligen pulledpork. Däremot valde jag tillslut inte pork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Vi åt köttet i pitabröd (hoppa över brödet om du äter LCHF) och medgrönsaker och vitlökssås. Det är många högtider som firas just på våren och man har kanske en liten matbjudning i samband med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.