Nu har jag hunnit testa min ”Privata kock” från Nordic Cooker ett flertal gånger. Jag är supernöjd, trots att den tar lite längre tid på sig än vad föregångaren gjorde
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Köttet åt viipitabröd med sallad, lök och tomat och toppade med lite kebabsås eller vitlökscreme
Igår gjorde jag pulledpork för första gången och det blev så gott. Jag och Erik åt detta med lchf pitabröd, hemgjord salsa, sallad och turkiskt yoghurt
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledporki söndags. Redan vidniotiden på morgonen åkte grisenini ugnen och där fick den stå i nästan niotimmar
PulledPork. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på mintopplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Vi åt köttet ipitabröd (hoppa över brödet om du äter LCHF) och med grönsaker och vitlökssås. En annan maträtt som är bra att förbereda innan som passar till en sådan tillställning är pulledpork
Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. En dragen gris. Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigtonekligen en massa frågor
Bildkälla. Ingredienser. Skala rödlöken och skär iringar. Dela paprikaringen på mitten. Fördela alla ingredienser på en av brödskivorna, lägg den andra ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.