Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulled pork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Kvällens middag igår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng
Pulled Pork har jag tänkt att göra länge. Serverat och klart Pulled pork på picnicbog. Full fart hela dagen idag med rytmik på förmiddagen för att sedan ta kollektivsnöret genom stan till Hanna för att fira Edvin som fyllde 1 år i tisdags
Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat. Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
Pulled pork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. En dragen gris. Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigt onekligen en massa frågor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.