Det harcirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nyaprogram "Tina på besök"
Idaglagadejagpulledpork till middag igen (dettavar nog tredje eller fjärde gången. Denna gången testadejag med skinkstek istället för fläskkarré och det blev verkligen så gott - om integodare
Pulledpork. Salta köttet och gnid inkryddorna runt om. Täck med folie och in i ugnen. Krossaallahela kryddor i en mortel och blanda med muscovadosugar och de maldakryddorna till en rub
Pulledporkvar något jagaldrig hört talas om innanjag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Mikael uttryckte attdettavarminsann det godaste kött hannågonsin ätit och jagkanfaktsiktbarahålla med, så himla mört och saftigt
Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. För attgöra en lång och vad som skulle kunna bli en väldigt inveckladfråga lite kortare så vill jagbara slå fast en följande
Skala rödlöken och skär i ringar. Ingredienser. Bildkälla. Delapaprikaringen på mitten. Servera med sallad. Fördelaallaingredienser på en avbrödskivorna, lägg den andraovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.