Trots pulledpork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Pulledporkoch coleslaw. Nu till middagen som blev pulledpork med coleslaw. Idag har jag inte skött mig, jo maten har varit bra men har både ätit snickerskakor och ostbågar
Guacamole och gott bröd är också ett måste för att få till goda pulledpork sliders. Jag har varit sugen på pulledpork i en evighet, så valet av rätt var enkelt
Skala apelsinen noggrant ren från det vita (som kan ge besk smak) och dela i klyftor. Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulledpork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Skala och hacka lök. Häll barbequesås och vin över köttet. När köttet är klart, dra isär det i grytan och servera med pommes frites, grönsallad och en klick vitlöksdressing
Vitabönor med soltorkade tomater, vitlök och salvia (insalata di fave e salvia). Har du inte redan blötlagt och kokat bönorna så går det naturligtivis lika bra med färdigkokta i tetrapack
Lägg bönor, oliver och kapris i en matbredare. Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggen avokado och skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
Hur länge har man inte läst om pulledpork på alla matbloggar. Här hemma har vi firat lite lagom och jag har också hunnit förbi hos min egen pappa på en snabb visit
Pulledpork igen. Den här gången på tjocka revben som först fått träffa en riktigt het panna i någon minut för att sedan förpassas i en vakuumpåse med kryddblandningen Smokey Sally (Mill & Mortar) och en relativt slät tomatsås
Tillsätt vatten och fond/buljong. Rör och tillsätt sedan övriga ingredienser. Salta och peppra köttet rejält och lägg det i en lergryta eller gryta med lock som tåler värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.