Pulledporkmed ingefära och chipotle. Tidigare har jag bara lagat pulledpork i ugnen men så hittade jag ett recept på bloggen Lesscarbs där fläskkarrén får stå och puttra på spisen istället
Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Är det inte så mycket vätska struntar du i det och kör med locket på. Blanda ihop chilisås, chipotlepasta, spiskummin, svartpeppar, soya, balsamvinäger, rapsolja, och smoked paprika till en barbecuesås och bred det över köttbiten
Blanda ihop ingredienserna och smaka av med citronsaft, tabasco, chipotlepuré, salt och peppar. Har hittat många recept med vildsvinskött, inte för det spelar någon roll egentligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.