Jag hade ingen hickory hemma så jag använde körsbärs- och äppelträ, vilket ger en mild röksmak. Visst är det gott att göra pulledpork i en gryta i ugnen men tillfredsställelsen av att göra det på riktigt är något helt annat
Trots pulledpork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Pulledporkoch coleslaw. Nu till middagen som blev pulledpork med coleslaw. Idag har jag inte skött mig, jo maten har varit bra men har både ätit snickerskakor och ostbågar
Guacamole och gott bröd är också ett måste för att få till goda pulledpork sliders. Jag har varit sugen på pulledpork i en evighet, så valet av rätt var enkelt
Men det går att använda fler typer av kött, som till exempel nötkött, kyckling eller vildsvin – då får du pulled beef, pulledchickenochpulled boar – det låter det
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulledpork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Skala och hacka lök. Häll barbequesås och vin över köttet. När köttet är klart, dra isär det i grytan och servera med pommes frites, grönsallad och en klick vitlöksdressing
Hur länge har man inte läst om pulledpork på alla matbloggar. Här hemma har vi firat lite lagom och jag har också hunnit förbi hos min egen pappa på en snabb visit
Jag kokade ihop en supersmarrig, kladdig och klibbig barbequesås, som jag sedan vände ner kycklingen i, och helt plötsligt hade jag fått fram pulled barbeque chicken på nästan ingen tid alls (i jämförelse med om jag hade lagat kycklingen själv)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.