Pulledpork är en variant på Carnitas som jag gjorde för ett tag sedan. Långsamt tillagat fläskkött, kladdigt, starkt, rökigt, sött och fantastiskt gott
Pulledporksandwich på en ciabatta med lite barbequesås. En rätt som jag först nyligen fick nys om är PulledPork där en av de mest intressanta varianterna härstammar från den amerikanska södern, där grillar man fläskkaré under lång tid i indirekt värme (eller en smoker) tills den blir så mör att den faller sönder när man petar i den
Idag har vi äntligen gett oss på att göra Pulledpork. With these extended times at low temperatures, the meat becomes tender enough that it can be "pulled", or easily broken into individual pieces
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. En dragen gris. Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigt onekligen en massa frågor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.