Töm krossade tomater tillsammans med vatten och grönsaksbuljong i en kastrull – koka upp. Genom att koka med lite grönsaker får måltiden ett ännu bättre näringsvärde
min fina svägerska är med i Viktväktarna så jag har varit hemma hos henne och blivit lite inspirerad, dom har faktiskt riktigt bra recept och jag gör om dom lite för att passa min kost
Personligen har jag valt att göra lite olika tilltugg till årets middagsbjudning, dels ska jag bjuda på mina goda grönkålschips och västebottenosttartsnittar men jag ska även bjuda på quinoaoch parmsesansticks med rostad lökdipp
1 st Purjolök. 11 l vattenSkölj purjolökenoch fänkålen. 1Skala och skär moroten i fina bitar och finhacka vitlöken. 1Hetta upp olja i en kastrull och lägg i purjolökenoch fänkålen samt vitlöken. 1Häll i 1 liter vatten i kastrullen och blanda i moroten och buljongtärningarna. 1Blanda i resten av kryddorna och sesamoljan. 1Servera varm och toppa gärna med koriander och bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.