Tryck ut pajdegen i en pajform och stick lite hål i botten med en kniv eller gaffel. Fyllning Låt gelatinpulvret svälla med det kalla vatten i en liten skål
Pumpapaj känns som den ultimata amerikanska pajen, alla har väl hört talas om den klassiska pumpapajen som serveras på Thanksgiving och undrat hur den smakar, nu behöver ni inte fundera längre
Vispa krämen kall, och blanda väl med den kondenserademjölken. Vi hade ju ingen elektricitet, och kylskåpet drevs med hjälp av ammoniak och hade ett pyttelitet frysfack
Låt oss därför motarbeta detta faktum med en surpris av det trevliga slaget. En kaka som ser ut som en helt vanlig mjuk chokladkaka, men som när den skärs upp visar sig gömma en mycket smarrig fyllning av cream cheese, vanilj ochkondenseradmjölk
Posts related to Äppelhalwa - Indisk efterrätt med äpple - Indisk halwa av äpplen ochkondenseradmjölkIndisk dessert med morötter - Morotshalwa - (Instant) Gajar ka halwaBiryani - Indiskt ris med saffran och CashewnötterIndiskt ris med frukt och mandel - Kashmiri pulaoLätt paneer (panir) - Indisk gryta med ostkuber i kryddig såsDela
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Här delar jag med mig av en enkel och matig paj på zuccin och spenat. Smörj formen med kokosolja. Jag älskar paj och numera när jag inte äter vetemjöl så har det inte serverats så mycket paj här hemma
Tärna smöret och nyp ihop med havregryn, vetemjöl och strösocker i enbunke. Vänta med att häll i mjölblandningen som innehåller bakpulver tills du är klar med resten, eftersom att bakpulver ej ska stå utan direkt ska in i ugnen
Servera den ljummen eller kall med vaniljvisp, vaniljsås eller glass Äppelbotten. Blanda snabbt ihop alla ingredienser till crumblenoch strö över äpplena i formen
Mixa med hasselnöttsmöret, kokossockret och kaffet till en jämn smet. Riktigt energirika och välsmakande små "kraftpaket" som faktiskt kan göras helt utan sötning tack vare att både kokossmöret och hasselnötssmöret ger en sötma som sedan lyfts fram av de salta jordnötterna och flingsaltet på toppen
Men med några enkla medel blir det här både nyttigare, saftigare och mer hållbart. Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gott och lättbakat bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.