1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skala pumpan och ta bort kärnhuset. Skär pumpan i bitar. Lägg bitarna i en ugnsfast form och riv ingefära och vitlök över
Pumparecept hittas överallt i bloggsfären just nu. Eftersom pumpan är en höstgrönsak är det inte så konstigt och jag är så glad att det har blivit lättare att hitta pumpa i även mindr mataffärer
. Jodå vi fick till en Halloweenpumpa i år också. Och sonen och de andra barnen i området där vi bor gick igår omkring och skrämde, busade eller krävde godis av oss vuxna
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Lite som om livet vore en dessert rodde jag idag ihop en jäkla nice middag. Helt nya smaker togs ombord i den omsvallande smaklöksdjungeln och visst fan kan jag sitta här och vara nöjd i detta nu
Häromdagen lade mina kompisar på Chef in Camicia ut en receptvideo på fiskbullar på deras Instagram, och jag blev genast inspirerad av att göra min egen version
Halv orkan, packning av attiraljer insamlade under flera år och jobb är det som står på schemat. Det betyder i denna värld att någon tillredning av mat inte förekommer för tillfället
Baksidan av en större lägenhet, mer yta att plöja igenom på städdagarna. En timme in i storstädningen och jag kände spontant att det var dags för en matpaus, så nu sitter jag tittandes på en av katterna som tycks ägna sig åt någon form av personlig revolt mot mig
Matbloggsträffar är som ni säkert förstått av tidigare matbloggsträffsinlägg trevliga saker som man kan syssla med när man är en matnörd som har en blogg om just mat
Solnedgångsutsikt från min balkong den 6 januari 2012. Jag älskar att kika runt på en massa bloggar i slutet av ett år och precis i början på ett nytt och läsa årssammanfattningar för det senaste året
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skala pumpan och ta bort kärnhuset. Skär pumpan i bitar. Lägg bitarna i en ugnsfast form och riv ingefära och vitlök över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.