11-2 msk riven ingefära. Låt soppan koka upp och sedan sjuda tills pumpan är mjuk, 15-20 minuter. 500 g pumpa, utan skal och kärnor t ex butternutpumpa
Mitt bidrag blev en riktigt god pumpasoppa med hetta. Pumpasoppa. Pumpasoppa. 1-2 msk färsk ingefära, riven. ½-1 chili, fin hackad. Häll på hälften av buljongen och låt små koka under lock tills pumpa och potatis är mjuka, ca 15-20 minuter. 1-2 msk färsk ingefära, riven. ½-1 chili, fin hackad
4 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 500 g skalad, urkärnad pumpa (gärna butternut) 2 msk smör eller margarin 5 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Pumpasoppa med vitlöksstekt svamp och rökta mandlarDe rökta mandlarna hittar du i naturgodishyllan. De ger förutom en fylligare smak till soppan också en krispig textur
11-2 msk riven ingefära. Låt soppan koka upp och sedan sjuda tills pumpan är mjuk, 15-20 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 800
Värm ugnen till 200 grader. Dela och kärna ur pumporna och lägg dem med snittytan upp på en papprad plåt (skär bort en liten bit av botten så står de stadigare)
butternutpumpa, Lotta Lundgren, Om jag var din hemmafru, pumpasoppa, rostad vitlök Förresten så kliar det i fingrarna att bjuda hem folk på middag och starta med denna soppa som förrätt
En krämig pumpasoppa med apelsin, ingefära & chili. pumpasoppa. Du behöver följande till 4-5 portioner. 1-2 apelsiner. 40-50 gram färsk ingefära. 2-3 msk kycklingfond. 3,5-5 dl grädde. Lägg allt på en plåt, ringla över 1-2 msk rapsolja, salta & peppra. Rosta i igen i ca 25-35 minuter. 2,5-3 dl lantvetemjöl. In i ugnen på 200 grader i ca 5 minuter sänk sedan till 150-165 grader i ca 10-15 minuter. 1-2 apelsiner. 40-50 gram färsk ingefära. 2-3 msk kycklingfond. 3,5-5 dl grädde. 2,5-3 dl lantvetemjöl. 150-165 grader. ca 10-15 minuter L
Igår gjorde jag denna pumpasoppa, men blev sjukt god. Pumpasäspngen nummer ett är här, det är denna veckan en ska passa på att äta pumpa, eftersom det brukar vara enda veckan som mataffärerna har ett bra utbud av pumpa, till bra pris dessutom
Här kommer receptet på min förrätt från Halloween-middagen. - Skala och skär pumpan i små kuber. - Tillsätt fond och vin, fyll på med vatten så det täcker, låt småkoka tills pumpan mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.