En dessert det ofta bjuds på hemma hos mina föräldrar är Punchparfait. ) Punchparfait 4 äggulor 3/4 dl strösocker 3/4 dl punch 5 dl vispgrädde Vispa grädden ganska hårt
Låt russinen svälla i punsch i 4 timmar. Hacka mandel och choklad grovt. Blanda äggulor, florsocker och vatten i en kastrull, och sjud på svag värme under omrörning tills krämen tjocknar
Låt russinen svälla i punsch i 4 timmar. Hacka mandel och choklad grovt. Blanda äggulor, florsocker och vatten i en kastrull, och sjud på svag värme under omrörning tills krämen tjocknar
1. Låt russinen svälla i punsch i 4 timmar. Hacka mandel och choklad grovt. 2. Blanda äggulor, florsocker och vatten i en kastrull, och sjud på svag värme under omrörning tills krämen tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.