Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, men eftersom jag tagit för vana att frysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållningför att de skall bli använda
Om det uppkommer mer skum på ytan tar man bara bort detta med en stor sked under tiden. Yellow rock sugar ser precis ut som brunt bröstsocker och jag har ännu inte lyckats hitta förklaring på vad som är skillnaden mellan dem
Då får jag väl dela med mig av mitt lilla fina recept nu inför fettisveckan. Släng upp degen på bakbordet och knåda till den, fördela till så många bullar som ni vill ha
Om ni som jag nu inte fått i er tillräckligt med fisk i helgen, så kommer här en rätt ni kan testa. Ta gärna svängen förbi en hyvens fiskdisk och shoppa ett par fina filéer innan
Går alldeles utmärkt att förvara i frysen. Låt smöret svalna något så att inte ägget koagulerar. När man till exempel arbetar ute i trädgården eller går en skogspromenad kan det behövas energipåfyllning som är lättillgänglig
Satsa på ett inte allt för knöligt isbergssalladshuvud kan jag säga. Berra och jag har hunnit med ett par träffar och även ett par andra äta med händerna rätter, så jag kände mig inte så orolig
Laddar upp inför ett rygg/bröst-pass med Elin och sedan får jag se vart dagen leder mig. - Blanda alla ingredienser så att smeten blir lite tjockare än vanlig pannkakssmet
Nu gjorde jag inte precis efter tidningens recept, eftersom jag inte hade alla ingredienser hemma. Blev därför glad när jag hittade detta recept i tidningen Vi föräldrar
Inte så knepigt, eller hur. Hovmästarsås. Sötsyrlig, med en liten hetta. En självklarhet till gravlaxen, men även en utmärkt sås till skaldjur som krabba, räkor och även hummer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.