Idag har jag och skruttan varit lediga och grabbarna varit på skola/jobb. Igår kväll var jag och Kiron på skolan och gjorde årets temabok, de har ett tema varje år som de arbetar kring
Smält choklad eller candy melts på låg effekt i micron eller över vattenbad. Hjälp barnen att doppa klubborna i smält choklad/candy melts och låt dem sedan ha på vilket strössel de önskar
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Här kommer receptet på ett underbart gott, saftigt och framförallt kalorisnålt bröd. Om du vill baka dem som bullar placerar du dem istället på bakplåtspapper och låter grädda i ugnen under samma tid, beroende på hur stora du gör bullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.