Den storavinstenmedhemmagjordpyttipannaliggerivaletavingredienser. Påsen liggeri frysen och väntar på att få slängas ner i en långpanna och ätasistoratuggatillsammansmed ägg, inlagda rödbetor och ketchup
Mittroligastepyttipanna-minne är ifrån slutet avförradecenniet. Pyttipanna-dags. Varje år när jag gör minskinka tänker jag på hur god den skabliipyttipannan
Serveramed stekt ägg och inlagda rödbetor. Smakaavmedsalt, peppar och worcestersås. Jag som annarsföredrarpyttipanna som inte är gräddstuvad, tyckte faktisktattdennavarriktigt god
Tillsätt först grönkål och sen zucchiniipytten. Skala och finhacka löken. Tillsättsvampenipytten. Stek det hackadefrasigt och gyllene irapsoljasamt hälften av smöret i en stor stekpannatillsammansmedtorkadtimjan
Ett bättre alternativtill dem är attfriteravaxbönorikokosolja, recept på det hittar du iminkommande kokbok tillsammansmedLars-ErikLitsfeldt, Diabeteskokboken för män
IngredienserPortioner. 4 1200 g stor potatis 3 storagulalökar 600 g stekt eller kokt kött och korv 3 msk olja 3 msk smör salt och svartpeppar 1 krukapersiljaTillservering stekt ägg inlagda rödbetor saltgurka Lägg tilliinköpslistan
Överblivet stekt kött och potatisresterkan ju intebliannat än pyttipanna. Hur som helst, minkära vän Anna, som tog medsig köttet, hade nog räknatmed en mindrearmètill bords här så det blev en hel del kött över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.