Saftigtoch fullt med smaker. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltidmedlite bröd, som en förrätt eller ett tillbehörtill en köttbit
Vispa ägg, mjölk och grädde så det blir välblandat, krydda med salt och svartpeppar. Klä in hela kanten medfolie så den hålls på plats när du förgräddar
Vispa äggen och blanda medköttfärsblandningen. Bryn lök, vitlökoch köttfärs. Fyllning. Häll allt i pajskalet och lägg på skivade tomater, smat toppa med osten
pyttmed brysselkål, svamp och gröna linser. Servera gärna pyttenmed en fräsch äppel-yoghurtsås. Ringla över rapsolja och smaksätt medflingsaltoch några kvistartimjan
IngredienserPortioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Fyll pajskalet med purjolök, tomater ochbasilika. Servera med en sallad. Häll mjölet i en matberedare och smöret skuren itärningar, hacka snabbt ihop det till en smulig massa
En riktigt god vegan grönskassoppa med tomat ochlinser. socker och baskrydda (att smaka av med). Fräs finhackad, lök, rotselleri, morot och pressa ner en
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.