Servera med creme fraichesåsen. Gärna med ett glas rött. Blanda alla ingrediensernatillmarinadeni en bunke eller dubbla plastpåsar ( mest praktiskt tycker jag)
Vi hade främmande i lördags och bjöd då på denna grekiskapyttipanna. Det är riktigt gott och perfekt bjudmat som sköter sig självt i ugnen och sen serverar man med en supergod kall vitlökssåstill
Jag brukar bryta/krossa nudlarna med händerna några gånger innan jag. Kvällen innan. göra som en av gubbarna i laget gör, klippa sönder dom med sax när
Köttet är fläskytterfilémedinstucknakorvbitar, inlindademed bacon som därefter grillats. Men det är ett program som jag försöker följa och det är ”Sommar med Ernst”
Att göra gratäng med rå färskpotatis är ingenidé. Till gratängen drog jag ihopfärsbiffar som jag smaksatte med smörstekt strimlad purjolök och litedijonsenap
Blanda dem medolivolja och salt. Skrubba potatisarna, halvera dem och lägg i kallt vatten en stund. Lägg potatisarnamedsnittytan nedåt i en stor ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.