Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel. 2. 2-3 cm i diameter. 12-15 minuter mitt i ugnen. Leilas chocolate chip cinnamon cookies 36 st 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel
De blev tokgoda, nästan bättre än den vanliga chokladkolan beroende på vad man är på för humör. 2 dl vispgrädde. 2 msk flytande glykos. 2. Lägg bakplåtspapper i en liten långpanna (min var 20x15 cm). 2 dl vispgrädde. 2 msk flytande glykos
12 valnötter. likör 12 valnötter. Det här är första gången som jag provar att göra egen likör. Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi
Häll den kondenserade mjölken över kexbottnen och fördela den jämt. 1½-2 dl. 100 g smält smör1 1/2 kopp smulade digestivekex (eller ca. 2. 20*20 cm. 25 minuter
Det krävs nämligen en hel del bankande av polkagrisar. 200 g vit choklad. 200 g ljus eller mörk choklad (jag brukar använda odenses choklad). 2 dl polkagrisar. 2. Klä en form (20*30 cm) med ugnsfolie. 200 g vit choklad. 200 g ljus eller mörk choklad (jag brukar använda odenses choklad). 2 dl polkagrisar
Mosa, mosa, mosa. en kalasmåltid för födelsedagsbarnet med hustru samt två inbjudna gäster, lagad av de bästa tillgängliga kockarna (jag och mannen alltså)
Smält den då på nytt och ställ att stelna, så blir den fast och fin igen. 2 lime. 1 burk à 230 g kokosnötsmör (eller kokosolja). 12 blad gelatin (6 tsk gelatinpulver). 2 dl blåbär. 2 blad gelatin. 2 lime. 1 burk 230 g kokosnötsmör (eller kokosolja). 2 dl blåbär
2 msk tomatpuré. 2 ägg. 2. Forma till cirka 2,5 centimeters tjocka hamburgerbiffar, då blir de inte torra utan saftiga och goda. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. 2 msk tomatpuré. 2 ägg 0,5 dl mjölk
Men idag har jag bakat de första julkakorna, så håll utkik för det kommer mera. Men idag har jag bakat de första julkakorna, så håll utkik för det kommer mera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.