och vi passade på och åkte tillStockholm för att hämta ut våra ryska pass på ryska ambassaden (där hade man en vanlig dag, eftersom man går efter ryska helg- och röda dagar) och för att ha en picknick i Rosendals trädgård
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Helstekt svensk oxfilé med en grym rödvinssås, smörslungade haricoverts, potatisgratäng med västerbottensost och ett parmachips
Lever med min sambo "J" i mitt gamla barndomshem "laritstorp" som vi kallar det. livsglitter för mig är allt det fina med livet, inredning, vardagslyx, blommor, men även drömmar, kreativt skapande & familjeliv
Jag gjorde för första gången själv denna gratäng som mamma bjudit på flera gånger, tycker den är såå god och föredrar den framför vanlig potatisgratäng
Det är en fördel att använda skivad skinka, annars är det svårt att få tillräckligt tunna bitar. Skär den skivade skinkan i långa stänger och sedan i små, små bitar
det finns många goda färdiga marinader i butiken men då och då tycker jag om att göra egen marinad. En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.