Skär i kvartar och servera med en god salsa eller sås. Stek quesadillasen i en torr stekpanna på medelvärme, några minuter på varje sida, till de fått en fin färg och osten smält
Quesadillas är ett väldigt bra påfund och inte minst användningsområde för överblivna tortillabröd. Blanda ner kycklingen och smaka av med salt, svartpeppar och lite körvel
Skär upp dem i fina tårtbilat och servera medsalsasås och sallad. En liten burk salsa ex. På middagsbordet kan jag tipsa om de här goda quesadillasmedkyckling och sweet chili
Det var även väldigt bra mat för barnen då det är enkelt att äta med händerna . Igår blev det denna goda kombination - kyckling, getost, honung och basilika
Jag serverar mina quesadillasmed guacomale, salsa, nachochips och sallad, sååå gott. Inlägget Quesadillasmedkyckling/quorn dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Ikväll blev det en enkel quesadillasmedkyckling, bacon, dijonsenap, tomat, basilika. Eftersom mannen är på resande fot, blir det lite si så där med maten…ett som är säkert är att det ska iallafall gå fort
Tänkte jag skulle visa hur vi gör en av våra favoritmiddagar - mexikanska quesadillasmedkyckling. Tråkigt men välbehövligt med tanke på hur torrt det är i skog och mark, gräsmattorna häromkring lyser lika gult som trädkronornas blad
Tvätta av kycklingen och torka sedan av den med hushållspapper. Papas arrugás är delikatesspotatis som kokas i en liten mängd vatten med ganska mycket salt
Låt puttra medan du kokar ris eller potatis och steker kycklingfiléerna. Detta tillsamman med låg energi och ork för att laga mat ledde till att jag helt enkelt gjorde en sås medsalsan som lite otippat blev riktigt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.