Quinoabiffar med majs, spenat och fetaost
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Quinoabiffar med majs, spenat och fetaost
  • 12 stora biffar
  • 1, 25 dl quinoa
  • 2, 5 dl vatten (till kokning)
  • 1 stor burk majskorn ca 340 g (varav majs ca 280 g)
  • 2 ägg 3 - 4 msk majsena majsstärkelse
  • 150 g fetaost eller salladsost
  • 1 tsk lökpulver
  • 0, 5 tsk vitlökspulver
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 krm salt
  • 275 g fryst bladspenat
  • rapsolja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.