Fusillimedskink- ochostsås. Så igår, stekte jag Entrecote och eftersom varken jag eller Leon åt hemma har jag, only for you, dekorerat en tallrikmedlite mat
Att både salamioch bacon passar tillkyckling är ju sedan gammalt, dom har ett välfungerande förhållande som man inte skojar om, så när dom dök upp vid genomgången av kylskåpet var det ju klart att dom också fick vara medoch leka
Tinaochskiva/strimlakycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skala ochskiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilénibitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg ibuljongtärningen, pepparn och sojan
Jag brukar ta fram en skål medoliveroch kanske denna goda fetaostdip. Men den är löjligtenkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den
Ikvällblir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.