Sambon är inget jättefan av fisk men vit fisk går oftast rätt bra så jag brukar försöka hålla mig till de smaker han gillar och det klassiska meddillochgräslök går alltid hem
Avsluta med att strö över finhackad dillochgräslök. Om du vill skalar du dem, men det fungerar bra med skal om skalet är fint och potatisarna är ekologiskt odlade
Krydda kycklingen med salt och peppar. Strö över citronskal, dillochgräslök. Blanda crème fraiche, vatten, buljongtärning, soja, honung och citronsaft i en traktörpanna
krämig saffranspasta med fänkål, dillochquorn. Jag valde därför att ta en klassisk julkrydda, saffran, och kombinera med sådant som alltid faller mig i smaken
Något namn fanns det inte på receptet, så det blev upp till oss att döpa denna gröna, goda och friska sill och efter många om och men föll valet på "matjessill meddillochgräslök"
Ett bra sätt att använda upp överblivet potatismos är att göra potatisplättar – för återuppvärmt mos är ju inte det mest spännande i världshistorien… Men blandat med ägg, ost, kryddor och lite lax i smeten så har man plötsligt en komplett måltid fullspäckad med näring och bra fetter för bebisen, och dessutom är plättarna ett behändigt format som är greppvänligt för den som ogillar att använda bestick
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Färsen smaksattes med parmesan ochgräslökoch biffarna blev hur saftiga och goda som helst. Vilken fullträff det här blev, jag är så nöjd och glad med hur första veckodagens middag blev
Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.