Det är som att äta dessert. Jag vågade inget annat än att köra hem (körde på cykelvägen en bit innan jag nådde vägen utan vatten) och jag ska va rätt glad över det med tanke på att kvinnan i bilen bakom mig körde några meter längre än jag, och bilen la av
Rulla ut den som en längd, tjock som ett kvastskaft. Stickan ska vara torr. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Gamla slattar crème fraiche och kesella och ostkanter skall få bli bröd och julskinkan, kantarellernasom blev över på nyår och den lilla ledsna purjon fick tjänstgöra på nytt som paj
Inte det roligaste direkt, men vi jobbade tillsammans hela familjen och då blir det roligare, tillsammans med musik som poppade i radion och en gin/tonic
Ja, egentligen går det ju att grilla året runt bara man har viljan, lusten och orken, för det är ju lite mer meckigt trots allt att grilla en vinterdag, men har ni nu inte ställt undan den så kan jag rekommendera denna goa äppelchutney, som passar fin, fint till grillat
Kakan får också så passligt bli mitt bidrag till Söta sakers utmaning som i mars är "personligt". Nu håller jag på som bäst och försöker ta reda på och ge plats till årets skörd
Som rubriken avslöjar så kan alltså detta vara det godaste jag nånsin lagat. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev det verkligen en fullträff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.