Har du ingen sås till kvällens fisk. Testa detta. För 4-6 portioner Saffrans"aioli" behöver du. 250 g turkisk yoghurt50 g majonnäs1 pkt saffran1 liiiten vitlöksklyfta, pressadBlanda och låt stå några timmar innan middagen
För mycket gräddat eller för lite, eller ett dåligt recept helt enkelt. Därför har jag kommit på en del sätt att rädda sådant som inte riktigt bakats med kärlek, utan mer med stress
400 gram lövbiff i strimlor1 gul lök i tunna skivor200 g färska champinjoner i skivorsmör att steka i2 msk tomatpuré2 msk dijonsenap1 tsk salt1,5 krm svartpeppar2 dl vattenBryn köttet i stekpanna och lägg över i gryta
Tänk att någon bestämde att den näst bästa chokobiten skulle försvinna ur aladdinasken. Trillingnöt är nummer två på min lista, först kom körsbär i likör som nu också är borta
Vilken dag här i Malmö. Ovädret har skapat förödande översvämningar runt om i staden. Jag var millimeter från att själv fastna i vattnet med min lilla smart-bil på väg mot Gripen i morse
När man sjunger persikans lov och semesterkassan är räddad. På detta vis är semesterkassan räddad och jag slipper punga upp med två tusen riksdaler för en ny nyckel
Jag ser mig själv arbeta med att rädda livet på Kristian och andra saker. Jag är jättestolt och vill gärna att så många som möjligt lär sig hjärt-lungrädda
men så kom Göteborgs bästa Russin som en räddande ängel istället. Något av det bästa med att matblogga är alla härliga människor vi får kontakt med, vissa till och med träffar vi och lär känna, tack vare vårt virtuella kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.