Toppa moussen med de heta räkorna och servera som drinktilltugg eller förrätt. 1100 g skalade räkor. 2 Vänd ihop räkorna med chili, koriander, finrivet limeskal (endast det gröna) och limesaft
Hacka räkor o skär laxen i små bitar. 5-6 skivor bröd ( till en 15 cm form)25 g smält smör 400 g Philadelphia ost200 g créme fraiche100 g créme bonjour med kantarell smak1 ask krasse2-3 msk pepparrot 1 dl majonnäs ( jag hade hemma gjorda)2-3 msk sweetchilisås500 g skalade räkor + 400 g till dekoration400 g kallrök lax ( spara lite till deko)2 tsk gelatin pulver. 500 g skalade räkor
1 burk stora räkor i lake200 gr kallrökt lax i bitar2 dl crémefrachie 1 msk tomatpuré 1 krm chiliflakes1 kruka hackad färsk dillLite citronpeppar. - Läs hela inlägget här 1 burk stora räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.