En avokado fylld med skaldjur är lika nyttigt som den smakar bra, sån mat tycker gourmeten om. Finhacka rödlöken och blanda samman med räkor, majonäs, dill och svartpeppar
Dela och gröp ur avokadon. Blanda allt och smaka av med kryddorna. Mosa avokadoköttet. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. efter det ännu mer ost och klipp till persilja över allt detta och lägg på den andra skivan av brödet med olivoljan inåt
Allt du behöver är 3 ingredienser RECEPT 1 PORTION 1 avokodo 3 msk kakao 3 msk grädde (kan ersättas med vatten) lite agave sirap Mixa och ställ i kylskåpet en stund. Toppa med kokos (Jag spritsade min men går ju minst lika bra att bara sleva upp den) LYCKA TILL 3 ingredienser R
Avokado"smör" med vitlökssmak. Den här härligt gröna röran är precis lika slät i konsistensen som mjukt smör, samtidigt som den innehåller alla avokadons hälsofördelar
Underbart god glutenfri fiskrätt med en fantastisk vitvinssås. Jag använde rödspätta men det går även bra med annan fisk som sjötunga eller torskfiléer
Dela avokadon på två och byt ut kärnan mot fyllningen. 2 st avokados. Skiva löken till ringar och lägg tillsammans med tomater på bakplåtspapper i ugnen, 200 grader i 15-20 minuter, eller tills löken fått färg och tomaterna spruckit. 2 st avokados
Krydda med salt och vitpeppar. Lägg med skarven nedåt i en smord ugnsfast form. Krydda med citronpeppar. Lägg i smöret i den varma potatisen och stöt med en potatisstöt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.