Skär smöret i kuber och finfördela det i mjölet genom att nypa ihop för hand eller med degblandare. Vispa ned de knäckta äggen i ostblandningen, blanda i sockret och smaka av med salt och peppar
Pajdeg120 g smör 1,5 dl vetemjöl 1,5 dl grahamsmjöl 2 msk vatten 1 krm salt. Fyllning350 g körsbärstomater, delade (gärna i olika färger) 100 g fetaost, smulad 1 purjolök, sköljd och fint skivad (liten) 40 g smör 50 g surdegsbröd, tärnat 50 g svarta oliver utan kärnor, hackade 1 klyfta vitlök, fint riven 3 ägg 2 dl vispgrädde salt
Blanda med alla övriga ingredienser i en bunke. Blanda med avrunnen tonfisk och den kokta broccolin. Rör ihop färskost, mjölk och ägg med sambal oelek, pressad vitlök och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.