Räkpaj med cayennepeppar
Madame Edith
Madame Edith
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • En god räkpaj med cayennepeppar - God att servera ljummen med tex. en klick gräddfil.
  • Smaken och konsistensen av denna pajen påminner om Frödinges skaldjurspaj
  •  
  • Pajdeg
  • 125 g smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 msk kallt vatten
  • Arbeta ihop pajdegen och tryck ut den i en pajform.
  • Låt stå i kylskåp i 20 min ______________________________________________________
  •  
  • Fyllning
  • 200 g riven goudaost
  • 2 brk räkor i lag, ca 340g räkor
  • 4 st ägg
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 dl hackad dill
  • 0,5 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.