Denna gången testade jag något nytt med skaldjur. Smaka av med salt, svartpeppar och finhackad dill. Hetta upp en panna med olivolja, stek vitlöken och chili en stund och lägg sedan ner de råa räkorna
Tillsätt tomatpurén och låt det fräsa några minuter, fyll på med vatten så det knappt täcker skalen. Ja, det blir väl ett naturligt steg i ledet att göra hummerfond av hummerskalen
Riv vitlöken och i med den. Slå över grädde och i med fiskbuljongtärning, citronskal och saft. På med svartpeppar och garnera med parmesan och persilja
Ingredienser Portioner. 4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.