Denna gången testade jag något nytt med skaldjur. Ta fram tomaterna under tiden och dela dem i fyra delar, gör detta i en bunke så att tomatsaften inte hamnar över hela köket
4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Varva dem med timjanen i väl rengjorda burkar med lock. Jag såg att de hade fina små tomater i affären och kom och tänka på mormors inlagda tomater som hon brukade göra
Riv vitlöken och i med den. Slå över grädde och i med fiskbuljongtärning, citronskal och saft. På med svartpeppar och garnera med parmesan och persilja
Skiva tomaterna, hacka rödlöken och strimla kasslern. Den borde väl funka att ta hyffsade bilder med. Blir perfekt att ta med på semestern till Tunisien i juli också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.