Blanda samman majonnäs, kesella, rödlök och dill, smaka av med pepparrot och citron. I dag tänkt vi slänga inytterligare förslag på smarrigadrinktilltugg och förrätter, dels en räkröra som kan serveras på flera olikavis, och dels dom där ostpuffarna som vi skrev om på självaste lillejulafton
Syrlig förrätt medsting som verkligen var riktigt god. Blir nog fin att servera icocktailglas också. Smaka av med kryddorna och servera med en rostad brödbit och garnera med räkor och persilja
Antingen ner i en gryta med buljong och grädde till en soppa eller som i detta fallet en smördegsplatta som fylls med svampröra och sedan tillagasi ugnen i tjugo minuter
Smaka av med salt och peppar och blanda i räkorna. Skala och hacka löken fint och tärna gurkan. Blanda crème fraiche, pepparrot, dill och senap och rör i gurkan
Lägg upp imartiniglas och toppa med skalade räkor. Toppa eventuellt medlite rom och dill. 10,5 tsk chilipulver. 11 tsk lime. 1Räkröra2 avokado 225 g mango 0,5 tsk chilipulver 1 tsk lime 500 g räkor. 1Ostflarn4 msk VästerbottensostMixa avokadon med mangon och smaka av medlitelimesaft och chilipulver. Lägg en drygt msk riven Västerbottenost per flarn på ett bakpapper och ställ ini ugnen på 200 grader tills osten smält, cirka 4-5 minuter
Den här blir god att ha t ex som fyllningi tunnbrödsrullar, omelettrullar eller kanske i krustader. Jag brukar använda äggskivaren fast jag vrider ägget några gånger, om ni hajar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.