Det är så här jag tycker matenär som godast och får på köpet ett lågt GI. (Limen får en härlig söt smak när den grillas) Topparna kan du använda och pressa saften ur till salladen eller såsen
Och kardemummakaka till nybryggt kaffe är ju bara SÅÅÅÅ underbart gott. Gör så här. Häll i smord och bröad form, gärna en kransform, på 1½ l. Grädda nederst i ugnen i 40-45 minuter
Jag vet inte om det är allmänt känt bland alla andra matnördar, men JAG hade ingen aning om att man kunde skiva köttet på fel ledd, förrän jag såg en dokumentär om restaurang NOMA i Köpenhamn
Det är inga revolutionerande nya smakkombinationer direkt och jag förstår att man kanske inte blir inspirerad att direkt sätta igång och göra en sallad av bönor, tomat, olivolja och lök… men prova
Särskilt inte närmin ugn har gått sönder vilket jag förträngt i typ tre veckor men nu börjar det verkligen irritera mig så jag måste verkligen ringa en elektriker eller…ugnsfixare eller nåt (vem ska man ringa för att fixa trasiga ugnar
Det här en tomatsoppa jag gör rätt så ofta, dels för att den är ljuvligt god men också för att den är så vansinnigt enkel att göra, med andra ord går den fort-fort att fixa
Ja, det är faktiskt sant. Körde exakt likadant på studenten som jag gjorde till min födelsedag. För den är så himla jäkla perfekt att den är riktigt jäkla svår att slå
Stekt kyckling med citron och kapris är egentligen en sådan maträtt som jag vill njuta av en ljummen försommarkväll, och det gör inget om min tallrik flankeras av ett glas riktigt kallt, vitt vin
Han har helt rätt. I Malmö finns en koststrateg som säger att det är fullt möjligt att klara kostnadskravet och det ekologiska kravet om man minskar på andelen animaliska produkter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.