Blanda snabbt ihop alla ingredienser till pajdegen. Låt vila i kylen i ca 1 timme. Kavla sedan ut degen så att den passar i en pajform som är ca 20 cm i diameter, eller i en stekpanna av gjutjärn om man inte har någon form
Blanda snabbt ihop alla ingredienser till pajdegen. Låt vila i kylen i ca 1 timme. Kavla sedan ut degen så att den passar i en pajform som är ca 20 cm i diameter, eller i en stekpanna av gjutjärn om man inte har någon form
Ett av de absolut enklaste sätten att pimpa gammal hederlig sockerkaka är att pudra formen med lite kanel och lägga ett lager äppelbitar i botten av den innan man häller på sockerkakssmeten
Det här är ett receptet som jag har fått min mamma som jag tog med mig när jag flyttade hemifrån. En klassisk kaka som alltid bakas varje höst när vi hade plockat in alla äpplen när jag bodde kvar hemma
En dunderförkylning har däckat mej i helgen och mycket matlagning har det därefter inte heller blivit, men en liten goding hann jag med innan jag måste inta horisontalläge och det är denna råkost sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.