Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
Smörj en formmed löstagbar kant med smör och ptäck insidan medkokos. baka medrödavinbär, kladdkaka medrödavinbär, kladdkaka medvinbär, ljus kladdkaka, ljus kladdkaka medrödavinbär, recept medrödavinbär, RödaVinbärskladdkaka, vad kan jag baka medrödavinbär, vit kladdkaka, vit kladdkaka medrödavinbärShare this article
Medtorkade pulveriserade steviablad i skafferiet var det ju ingen konst att reducera det söta, som tillsammans med sura rödavinbäroftast är oundgängligt
Jag gjorde inte bara svartvinbärssaft av vinbären jag plockadehäromdagen utan även gelé. Gelé använder jag mycket i såser ochgrytor på hösten och vintern, ger otroligtgod smak även om man bara tar en liten klick
165 g ägg, rumstempererade [3 st] 170 g strösocker [2 dl] 150 g smör 200 g vit choklad 120 g vetemjöl [2 dl] 5 g vaniljsocker [2 tsk] 3 g salt [0,5 tsk] 1 citron, zest ca 100 g rödavinbär ca 0,5 dl kokos, till formenflorsocker, till servering
Här hemma går det inte så mycket saft så därför passade jag på att koka en variant med lite mindre sockeroch denna läskande dryck passar väldigt bra som måltidsdryck
Bred ut marängsmeten över kaksmeten och strö till sist vinbären över marängsmeten. Jag måste medge att det för det mesta inte blivit mera än att jag just klippt ut dem och så har de samlat damm i mina pärmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.